Even voorstellen: nieuwe student bij PUUR

Mijn naam is Lola van Rijswijk, ik ben 18 jaar en ik woon in Doorwerth. Ik ben een eerstejaars student verloskunde. In het kader van mijn studie loop ik stage bij PUUR van 22 mei tot en met 23 juni. Ik heb voor de studie Verloskunde gekozen omdat ik altijd al in de zorg wilde werken. Eerst heb ik schoongemaakt in het ziekenhuis om de sfeer te proeven. Ik mocht toen gaan schoonmaken op de afdeling van verloskunde en kraamzorg. Dit vond ik heel boeiend en toen ben ik me verder gaan oriënteren in het beroep en ben ik uiteindelijk tot de studie verloskunde gekomen.

Mijn drie leukste eigenschappen zijn dat ik zorgzaam, leergierig en een doorzetter ben. Anderen omschrijven mij als een vrolijk en zorgzaam meisje. Ook word ik vaak omschreven als een grote strever en als heel perfectionistisch.

Op een vrije dag vind ik het heel leuk om er met mijn vrienden op uit te gaan of om gewoon een spelletje te spelen. Verder teken en knutsel ik ook graag. ’s Nachts kun je mij wakker maken voor: aardbeien met slagroom.

Ik verwacht tijdens mijn stage bij PUUR een goed beeld te krijgen van hoe het werk van een verloskundige in de eerstelijn eruitziet. Verder hoop in mijn communicatie- en vaardigheid skills te kunnen verbeteren. Over tien jaar zou ik graag een verloskundige willen zijn, ik weet alleen nog niet of ik eerste- of tweedelijns wil werken. Ik hoop een goede en betrouwbare verloskundige te zijn en veel mensen te kunnen helpen en ondersteunen met en tijdens de zwangerschap. Verder zou ik ook zelf een familie willen starten, hopelijk met mijn huidige vriend.

Nog meer nieuws