Nieuwe praktijkassistente: Marcia Smit

We kunnen niet zonder ze, onze geweldige praktijkassistenten. Sinds afgelopen zomer is het assistententeam uitgebreid met een nieuwe collega: Marcia Smit. Hieronder stelt zij zichzelf voor.

Hoi! 
Ik ben Marcia en sinds augustus van dit jaar met veel plezier aan het werk als assistente bij PUUR Vroedvrouwen. Hiervoor heb ik 13 jaar als kraamverzorgende gewerkt. Alles rondom zwangerschap, bevallen en de kraamtijd vind ik leuk en interessant. Dus deze nieuwe werkplek is echt een feestje voor mij!

Verder hou ik van bloemen, bodypump, rommelen rondom huis, gezelligheid met vrienden en natuurlijk van Sander en onze 3 (bijna) pubers!

Ik ben echt superleuk opgenomen in het team van praktijkassistenten en geniet van wat er allemaal gebeurt op de praktijk.

Je kan mij aan de telefoon krijgen, in de praktijk zien of je komt mij misschien wel tegen in een CP groep die ik begeleid samen met een verloskundige.

Tot gauw!

Nog meer nieuws