Feestelijk afscheid van Mieke Piscaer

Een prachtig sprookje was het, een feest met al ons dierbare collega’s ter gelegenheid van het vertrek van Mieke Piscaer. We kijken terug op een fantastische avond waarin we samen veel hebben gelachen en herinneringen hebben opgehaald. Natuurlijk viel er ook af en toe een traan, want wat gaan we Mieke missen. Maar boven alles zijn we trots op de nestor van onze praktijk en zijn we blij voor haar dat ze nu van haar welverdiende pensioen kan genieten.

Mieke staat aan de basis van wat ons Verloskundig Centrum nu is. Als verloskundige en praktijkhouder heeft zij zich al sinds 1986 ingezet voor zwangeren, hun partners en kinderen in Arnhem en omgeving. Het gedachtengoed van Mieke is en blijft onderdeel van PUUR. Wij blijven positief verschil maken in betekenis van leven.

Ter gelegenheid van het afscheid van Mieke is er een boek geschreven over ons Verloskundig Centrum. Een boek over het verleden, heden en de toekomst van PUUR Vroedvrouwen. Ben je nieuwsgierig naar het boek? In onze ontvangstruimte liggen een aantal boeken die je daar kan inzien

Nog meer nieuws