Student bij PUUR: Merel van Dijk

Hoi allemaal,

Ik ben Merel van Dijk, een 27 jarige verloskunde student. Ik ben erg blij dat ik er voor gekozen heb om mijn passie te volgen en mij te laten omscholen tot verloskundige! Ik studeer aan de Academie Verloskunde in Maastricht en zit momenteel in mijn vierde en laatste jaar van de opleiding. Ik ben erg sociaal en spreek graag af met vrienden en familie.

In de periode van 30 april tot en met 5 juli loop ik stage bij Verloskundig Centrum PUUR Vroedvrouwen. Dit betekent dat je mij kunt tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling en bij de kraamvisites. Mocht je het niet prettig vinden dat ik erbij ben of heb je vragen over mij of mijn aanwezigheid, bespreek dit gerust met mij of één van de verloskundigen.

Ik heb erg veel zin in deze nieuwe ervaring en kijk uit naar onze ontmoeting!

P.S. Denk je nu wat een bekend gezicht? Dat kan kloppen, in de afgelopen jaren heb ik in de vakanties als praktijkassistente bij PUUR gewerkt.

Nog meer nieuws