Hartjesspreekuur

Nieuw in onze praktijk: Hartjesspreekuur!

Ben je tussen de 15 en 24 weken zwanger en wil je graag een keer extra luisteren naar het hartje van je baby? Kom dan naar ons hartjesspreekuur!

Dit spreekuur is bedoeld voor alle zwangere vrouwen die even willen genieten van het geluid van hun baby’s hartje. Natuurlijk is je partner of iemand anders, bijvoorbeeld de trotse aanstaande opa of oma, ook van harte welkom. Bel vooraf via telefoonnummer 026-3811795 om je aan te melden.

Het hartjesspreekuur vindt elke donderdag plaats tussen 15:00 en 15:30 op onze locatie aan de Venlosingel. Het luisteren naar het hartje duurt ongeveer 5 minuten.

Disclaimer: Het hartjesspreekuur is bedoeld om te genieten van het geluid van je baby’s hartslag. We doen ons best om het hartje zo duidelijk mogelijk te laten horen. De geluidskwaliteit kan variëren en wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals de positie van de baby en andere omgevingsgeluiden. Hierdoor kan de helderheid en kwaliteit van het geluid variëren. Het hartjesspreekuur is géén medisch spreekuur. Hoewel we zorgvuldig luisteren naar het hartje van je baby, voeren we geen medische beoordeling uit. Als tijdens het hartjesspreekuur bijzonderheden opvallen, zullen we dit melden bij de verloskundige. De verloskundige blijft altijd verantwoordelijk voor de controles. Het hartjesspreekuur is géén vervanging is voor de reguliere prenatale controles bij de verloskundige. Bij zorgen over de gezondheid van jou of je baby, adviseren we je altijd om contact op te nemen met onze assistenten of bij spoed met de dienstdoende verloskundigen.

Nog meer nieuws