Even voorstellen: nieuwe studenten bij PUUR

Vanaf deze week tot februari 2023 lopen er twee vierdejaars studenten verloskunde bij ons stage. Juliette (links op de foto) loopt stage bij team geel en Floor (rechts op de foto) bij team blauw. Je kunt Juliette en Floor tegenkomen bij de spreekuren, bevalling of kraamvisites. Hieronder stellen zij zichzelf voor.

Mijn naam is Juliette Zoetelief en ik ben 21 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Nijmegen en ben daarna verhuisd naar Maastricht voor de opleiding tot verloskundige. Ik ben vierdejaars verloskundige in opleiding. Ik loop stage bij PUUR Vroedvrouwen van 14 november 2022 tot 3 februari 2023. Op de middelbare school wist ik het al zeker: ik wil verloskundige worden! Na de middelbare school ben ik direct aan deze opleiding begonnen.

Ik ben rustig, leergierig en perfectionistisch. ’s Nachts kun je mij wakker maken voor een bevalling en chocolade. Ik verwacht tijdens mijn stage bij PUUR een leerzame en leuke tijd. Hopelijk tot snel!

Mijn naam is Floor Boschloo, maar iedereen noemt me Floortje. Ik ben 21 jaar en ik woon in Elst. Ik heb voor de studie Verloskunde gekozen omdat het beroep mij van jongs af aan al heel erg interesseert. Ik keek altijd al naar programma’s zoals vier handen op één buik, de bevalling en tienermoeders. Ook kreeg ik toen ik 7 was een zusje, ik heb dat heel bewust meegemaakt. Ik wilde niks liever dan de mevrouw worden die mijn moeder en zusje nakeek. Hierdoor had ik na de middelbare school maar 1 doel: verloskunde studeren. Ik ben sociaal, ijverig en sportief. Je kunt mij ‘s nachts wakker maken om op vakantie te gaan of met sushi (een bevalling mag ook natuurlijk). Andere omschrijven mij als een spontane meid die graag mensen helpt en niet snel opgeeft. Op een vrije dag slaap ik het liefst uit. Sport ik graag en doe ik iets leuks met vriendinnen of familie.

Ik verwacht tijdens mijn stage bij PUUR heel veel te leren. Ik verwacht gezelligheid, leuke mensen te ontmoeten en nieuwe ervaringen op te doen. Over 10 jaar ben ik een goede verloskundige die op een leuke plek werkt en ook nog tijd heeft voor andere leuke dingen. Hoop ook dat ik dan mama mag zijn, maar eerst maar eens opzoek naar een man ha, ha.

Nog meer nieuws