Spreekuur in Schuytgraaf

Al ruim 10 jaar hebben we ook een spreekuurlocatie in Schuytgraaf. We zijn sinds 2007 meeverhuisd met het gezondheidscentrum Schuytgraaf beginnende in een tijdelijke containerpraktijk. Sinds juli 2016 hebben we onze definitieve prachtige plek in het nieuwe Gezondheidscentrum. Het mooie van dit centrum is, dat onze verloskundigen een goede samenwerking hebben met de artsen, apothekers, psychologen, diëtistes, fysiotherapie, logopedistes, podologen van Gezondheidscentrum Schuytgraaf. We ontvangen je graag in dit fraaie nieuwe gebouw aan het Pallas Atheneplein 30.

Onze verloskundige houdt hier spreekuur op de donderdagmiddag en avond!

Routebeschrijving; via de Metamorfosenallee kom je onder het spoor van Arnhem-zuid de wijk Schuytgraaf in. Op de eerste rotonde ga je ¾ rond (linksaf) de Minervasingel op. De tweede afslag links de Ovidiuslaan in.

Het gezondheidscentrum bevindt zich na ca 300 meter in een rood bakstenen gebouw aan de linkerzijde op de hoek Ovidiuslaan/Pallas Atheneplein. De ingang van het pand grenst aan het achterliggende fietspad. Er kan voor het gebouw geparkeerd worden.

Vanaf 17:30 is de hoofdingang gesloten en kan er aangebeld worden op nr.3, waarna de verloskundige van binnenuit de deur opent.

IMG_2503

Nog meer nieuws