Opening locatie Malburgen

Op 29 mei openden wij onze nieuwe spreekuurlocatie in de wijk Malburgen, hiermee zijn we nog dichterbij aanwezig om zwangere vrouwen in de buurt te ondersteunen.

Wij zijn enorm vereerd dat burgemeester Ahmed Marcouch onze locatie officieel heeft geopend. Dit deed hij door het lintje symbolisch door te knippen met een navelstrengschaar. En daar wist de burgemeester wel raad mee. “Ik heb in mijn leven vier keer een navelstreng doorgeknipt,” zei de heer Marcouch met een glimlach. De burgemeester hield een hartverwarmende speech waarin hij onder meer het belang van toegankelijke verloskundige zorg in de wijk onderstreepte. Ook legde hij een mooie link naar onze stichting Puur Foundation waarmee we streven naar veilig en respectvol moederschap in Gambia.

Tijdens de opening waren cliënten, zorgverleners, buurtbewoners, de collega’s van het Zorgpunt en andere geïnteresseerden aanwezig. Er werden hapjes en drankjes geserveerd die de culturele diversiteit van de wijk weerspiegelen.

Wij danken iedereen voor de aanwezigheid en bedanken nogmaals Voetencentrum Flipse voor de mogelijkheid om een ruimte te huren in het prachtig verbouwde Zorgpunt Malburgen.

De foto’s bij dit bericht zijn gemaakt door Rens Plaschek.

Nog meer nieuws