Studenten bij PUUR

Deze week zijn er drie studenten gestart bij PUUR. Misschien ben je ze al tegen gekomen. Van links naar rechts staan op de foto: Tess, Joanne en Britt.

Joanne is er deze en volgende week. Tess en Britt zijn voor langere tijd bij ons in verband met de vierdejaarsstage. Hieronder stellen zij zichzelf voor.

Mijn naam is Tess Maarse, ik ben 24 jaar oud en kom uit Groenlo. Ik ben een vierdejaars student aan de Academie Verloskunde Maastricht. Vanaf september tot november loop ik stage bij PUUR Vroedvrouwen.

Ik ben een sociaal, rustig, zorgzaam en sportief type. Anderen omschrijven mij als een echte doorzetter en iemand met een luisterend oor. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriend en vriendinnen. Ik doe graag aan krachttraining en hardlopen. Momenteel ben ik aan het trainen voor mijn derde Hyrox race begin november! ’s Nachts mag je mij wakker maken voor een lekker stukje taart en een bevalling uiteraard 😉

Ik hoop tijdens de stage bij PUUR verder te kunnen groeien op veel verschillende vlakken. Mijn uiteindelijke doel is dat ik na deze stage vol vertrouwen op eigen benen kan staan en het mooie beroep van verloskundige zelfstandig mag uitoefenen.
Ik heb er zin in en kijk er naar uit om jullie te ontmoeten. Hopelijk tot snel!

Mijn naam is Britt van Rijn, ik ben 21 jaar en vierdejaars verloskundige in opleiding aan de Academie Verloskunde Maastricht. Een echt familiemens dat dol is op sporten en spelletjes spelen.

Van 4 september t/m 17 november kom ik stage lopen bij PUUR in de praktijk. Ik kijk er ontzettend naar uit om weer nieuwe dingen te mogen gaan leren!

Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling of in het kraambed. Mocht je liever niet hebben dat ik erbij ben, geef dit dan vooral aan bij een van de verloskundigen. Ik kijk er heel erg naar uit om jullie te ontmoeten!

Studenten bij PUUR Vroedvrouwen, Tess, Joanne en Britt.

Nog meer nieuws