Verloskundigen in opleiding stellen zich voor

Vanaf 25 april tot en met 30 mei hebben we twee super enthousiaste verloskundigen in opleiding bij ons in de praktijk. Kiki loopt mee in het blauwe team en Juliëtte in het gele team. Je kan ze tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling en in het kraambed. Ze doen de opleiding in Maastricht en zitten al in het derde jaar.

Hieronder stellen ze zich even aan jullie voor:

Mijn naam is Kiki Hoogstraten en ik ben 24 jaar oud en kom ik uit Groesbeek.

Ik ben een sociaal, vrolijk en gedreven persoon. Voor deze opleiding heb ik verpleegkunde afgerond. Omdat ik de verloskunde erg leuk en interessant vond, en bleef kriebelen, heb ik ervoor gekozen om verloskunde te studeren, superleuk! Je kunt mij wakker maken voor chocolade, een broodje carpaccio en een leuke bevalling natuurlijk! Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten! Ik hoop op een leuke, leerzame tijd!

Wie weet tot snel!


Kiki (rechts) en Juliëtte voor onze praktijk.

Ik ben Juliëtte Lommers, 22 jaar en kom uit Arnhem, ook al woon ik nu in Maastricht, voelt stage lopen in Arnhem als thuis. Bevallingen zwangerschap en geboorte vind ik heel interessant en daarom ben ik de opleiding gaan doen na de HAVO.

Mijn meest kenmerkende eigenschappen zijn spontaan, leergierig en grappig. Anderen omschrijven mij als sociaal, empathisch en trouw. ’s Nachts kun je mij wakker maken voor een bevalling natuurlijk! En lekker Italiaans eten!

Als ik vrij ben doe ik het liefst iets leuks met vriendinnen of ga ik lekker paardrijden.

Ik verwacht tijdens mijn stage bij PUUR veel te mogen leren en getuigen te mogen zijn van bijzondere momenten. En over tien jaar ben ik werkzaam als verloskundige en ben ik zelf misschien ook wel mama!

Nog meer nieuws