Nieuwe collega: Annick Hoeben

Hoi allemaal! (English below)

Mijn naam is Annick Hoeben. Ik ben afgestudeerd als verloskundige in september 2021 en vanaf januari 2023 kom ik het leuke team van Verloskundig Centrum PUUR Vroedvrouwen versterken! Ik kijk ernaar uit jullie allemaal te mogen ontmoeten.

Als ik niet aan het werk ben, ben ik veel buiten te vinden, aan de wandel of op het terras. Ik woon in het centrum van Nijmegen, maar gelukkig ben ik zo in Arnhem.

Het mooiste aan verloskundige zijn vind ik het opbouwen van een band in korte tijd en het feit dat ik jullie mag begeleiden tijdens één van de belangrijkste momenten van jullie leven. Bij mij is altijd ruimte voor een grapje, maar ik vind het vooral belangrijk om jullie wensen voorop te zetten en te luisteren naar wat jullie nodig hebben.

Tot snel!

Groetjes,

Annick

Hi everyone!

My name is Annick Hoeben. I graduated as a midwife in September of 2021 and since January of 2023, I am a part of the great team of PUUR Vroedvrouwen! I look forward to meeting all of you.

When I’m not working, you can find me outside a lot of the time, taking a walk or going for drinks. I live in the city centre of Nijmegen, luckily not too far from Arnhem.

The best thing about being a midwife for me is the ability to build a connection in a short time and the fact that I get to be your guide during one of the most important moments of your lives. I’m always in for a joke, but for me the most important thing is to put your wishes first and listen to your needs.

See you soon!

Kind regards,

Annick

Nog meer nieuws